Wappuun jäljellä:

Vuoden odotetuin vuodenaika eli Wappu on taas lähestymässä. Tänä vuonna Metropolialaiset viettävät Wiikon Wappua lähes nimensä mukaisesti yhdeksän päivää. Hauskuus alkaa siis jo perjantaina 22.4.

Wiikon Wappu pursuaa monipuolista ohjelmatarjontaa niin rennon piknikin kuin myös leikkimielisten olympialaisten merkeissä. Wappu huipentuu aattona Kaisaniemen päätapahtumaan jossa on tarjolla kaikenlaista rentoa ohjelmaa.


© Kim Korkkula

Wappupassi maksaa 9€, jonka lisäksi on mahdollista tilata pitsa UIO:n darrapizzeille(5€) ja osallistumispassi Tikkurilan approon (5€).

Tehtäväsi on siis kiertää läpi ainakin seitsemän kahdeksasta päivästä jotta saat suorituksestasi todisteeksi ainutkertaisen Wappuguru-haalarimerkin Wappuaattona. Jos jostain syystä et saakkaan suoritettua tarvittavaa määrää päiviä, niin toimitathan siitä selvityksen wapputirehtöörille osoitteeseen wappu@metkaweb.fi. Mitä virallisempi selitys, sitä tylsempää.

WappuWiikon kilpailu

WappuWiikon ensimmäisenä päivänä (22.4) alkaa kilpailu joka kestää aina wappuaattoon asti. Skaba toimii seuraavasti:

Tämän seikkailun saa suorittaa yksin tai ryhmässä. Olette itse vastuussa siitä mitä tuotte Kaisaniemeen, eli suostutte luovuttamaan sen pois ja myös kuljettamaan itse tarvittaessa pois. Eli jos jostain syystä saatte klemmarin vaihdettua esimerkiksi betoniporsaaseen, niin kannatte sen itse myös pois jos teitä niin käsketään. Muistakaahan myös, että tavara on ideana vaihtaa.

Älä unohda virallista hashtagia #metropolianwappu16

Wappua järjestämässä:

Agu ry Demoni ry HTO ry Labra ry Lepo ry MeMO ry Soffa ry Trombi ry TXO ry UIO ry Tilde ry HIV ry METKA Cafe